Манчестър Сити се класира за финала на ФА Къп след убедителна победа с

...
Манчестър Сити се класира за финала на ФА Къп след убедителна победа с
Коментари Харесай

Пеп каза от какво се гордее в Сити и се пошегува с Юнайтед

Манчестър Сити се класира за финала на ФА Къп след безапелационна победа с 3:0 над Шефилд Юнайтед. Мениджърът на “гражданите ” - Пеп Гуардиола, разяснява, че тимът му не е играл по допустимо най-хубавия метод, само че играчите са създали задоволително за триумфа. 

„ Все още сме доста надалеч от най-високото ни равнище. Дойдохме тук, с цел да играем добре. Това, което най-вече ме впечатлява в нашия клуб е, че печелим доста титли, само че продължаваме да се борим за тях. Продължаваме да печелим титли, и то най-големите. Особено се гордея с това. Благодаря на момчетата за това “, сподели старши мениджърът на Манчестър Сити, представен от The Guardian.

Има огромна вероятност Манчестър Сити на финала на шампионата да се срещна с градския съперник Манчестър Юнайтед, в случай че “червените дяволи ” надвият Брайтън в другия 1/2-финал. Относно това Гуардиола се изрече шеговито за възможната опция “гражданите ” да приберат тази година три трофея, а безконечният им съпеник да остане без нито един.

“Страхуват ли се почитателите на Манчестър Юнайтед, че ще вземем требъл? Ние сме съседи, те не би трябвало да се опасяват. Съседите постоянно са другарски настроени един към различен ”, сподели още Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР